Termeni si conditii de utilizare

 

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos! Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Spotlight S.R.L (CUI: RO16293284) in privinta utilizarii site-ului www.spotlightmed.ro. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu utilizati site-ul www.spotlightmed.ro!

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.
 • Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)
 • Intregul continut al site-ului www.spotlightmed.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Spotlight SRL si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Spotlight SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
 • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Spotlight SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Spotlight SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina „Politica de confidentialitate”.

         Spotlight SRL se obliga de a respecta legea nr.190/18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.


Produsele la care apare mentiunea „Stoc: Momentan nu este disponibil” nu pot fi comandate.
 • Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. spotlightmed.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii de utilizare"
 • Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.spotlightmed.ro

Pretul si livrarea
 • Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (24%).
 • Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat, in urma completarii informatiilor de livrare.
 • Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
 • Livrarea produselor dureaza intre 2 si 6 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii telefonice sau prin e-mail, exclusiv in week-end si sarbatori legale, respectiv 2-6 zile.
 • Pentru colete care depasesc dimensiunile de 60 x 50 x 30 cm calculul tarifului de transport va fi facut in functie de greutatea volumetrica si anume L x l x h (cm)/6000
 • Pentru detalii ale acestor calcule puteti vizita site-ul companiei prin intermediul careia produsele sunt livrate catre dumneavoastra: Fan Courier sau Cargus.
 • Calculatia costului de transport, asa cum aceasta este afisata pe site, la momentul plasarii comenzii, este valabila pentru cele peste 1300 de localitati, deservite de Fan Courier sau Cargus fara a taxa kilometri exteriori parcursi. Pentru o lista completa a acestora, click aici.
  Pentru destinatiile care nu se incadreaza in criteriul de mai sus, calculatia costului de transport va fi realizata de personalul nostru, urmand a fi comunicata telefonic cumparatorului, moment in care acesta va avea si optiunea de a renunta la comanda.
  De asemenea, pentru expeditiile la destinatii pentru care Fan Courier sau Cargus taxeaza kilometri exteriori parcursi, nu este acceptata metoda de plata prin ramburs, contravaloarea comenzii si al transportului urmand a fi achitate in avans, prin ordin de plata.
 • Receptia cantitativa si calitativa a produselor de catre Beneficiar se face la livrarea bunurilor. Prin semnarea documentelor ce va vor fi inaintate de compania de curierat rapid, confirmati receptia cantitativa si calitativa a bunurilor achizitionate.
 • 

Responsabilitati privind produsele

 • Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta spotlightmed.ro urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.